S/S Nalle till Borgholm

Next date

Images

Ta chansen och åk med klassiska ångbåten S/S Nalle till Borgholm den 11 juli 2024.

Den klassiska bogserbåten S/S Nalle som ligger förtöjd i Oskarshamns inre hamn gör under sommaren 2024 en satsning på flertalet publika turer i Kalmarsund där du har möjligheten att åka med.

Du kan läsa mer om bogserbåten S/S Nalle på föreningens hemsida: nalleoskarshamn.se

Oskarshamn – Borgholm, 11 juli

Den 11 juli har S/S Nalle en planerad resa till Borgholm för att delta på Viktoriadagarna. Allmänheten erbjuds nu möjligheten att åka med på resan.

Planerad avgång från Oskarshamns inre hamn är klockan 13.00 och resan planeras ta fem timmar.

Biljetterna säljs online, i receptionen på Forum Oskarshamn och i förbutiken på ICA Maxi Oskarshamn. Biljetterna kostar 870 kr per person och betalas i samband med köpet. Passagerare ansvarar för att ordna resan tillbaka på egen hand.

Reservation för att turen kan ställas in pga dåligt väder.

Köp biljett Oskarshamn – Borgholm

Solliden runt, 12-14 juli

S/S Nalle deltar på Viktoriadagarna i Borgholm genom att erbjuda allmänheten rundturer på havet till Solliden och tillbaka. Ta chansen att åka med klassiska ångbåten och se Öland från havet.

Det genomförs flera turer per dag med start och slut i Borgholms hamn. Biljetter till turerna förköps online på Nortic.se, du kan också köpa biljetterna över disk i receptionen på Forum Oskarshamn eller förbutiken på ICA Maxi Oskarshamn. Biljettpriset är:

  • Ordinarie: 220 kr inkl serviceavgift
  • Barn under 12 år: 120 kr inkl serviceavgift

Reservation för att turen kan ställas in pga dåligt väder.

Köp biljett Solliden runt

Borgholm – Oskarshamn, 14 juli

Den 14 juli är det planerat för återresa tillbaka till Oskarshamn. Allmänheten erbjuds möjligheten att köpa biljett och följa med på återresan. Biljetterna kostar 870 kr per person och köps online. Biljetter förköps online på Nortic.se, du kan också köpa biljetterna över disk i receptionen på Forum Oskarshamn eller förbutiken på ICA Maxi Oskarshamn.

Planerad avgång från Borgholms hamn är klockan 13.00 och resan planeras ta fem timmar. Passagerare ansvarar för att ordna resan tillbaka på egen hand.

Reservation för att turen kan ställas in pga dåligt väder.

Köp biljett Borgholm – Oskarshamn

Contact

Address

0491-770 72 (maj-september)

Email address

Oskarshamns turistinformation

info@oskarshamn.com

Naturkartan

Naturkartan

Open this in the app