Mountainbiking

Kungsör Lockmora - MTB Svart (in Swedish)

Mountainbiking

0 of 5 stars — (see reviews)

Trail details

  • Length 4.0 km
  • Difficulty Black - experienced

Actions

Description

Lockmora är en utmanande led med svart svårighetsgrad. Den består till större delan av naturlig stig som är dragen för att hitta områdets utmaningar och roliga partier. Det finns tekniska partier som innehåller större dropp. Om du vanligtvis känner att du behärskar röd svårighetsgrad så besök gärna Lockmora svart men var beredd på att kliva av cykeln vid några tillfällen. Det finns en mindre bmx-liknade bana med byggda berms och rollers som dyker upp på slutet av Lockmora Svart. Kungsörs sportklubb står bakom utveckling och underhåll av leden och har fler leder som kommer utvecklas under 2021.

Behöver du och din cykel övernattning? Kungsörstorp är ett boende som gärna tar emot stigcyklister. Boka gärna introkurs för MTB eller hyr cykel hos Hiking is life, de erbjuder även guidade cykelupplevelser anpassade efter era önskemål och kunskapsnivå. Detta i samarbete med Kungsörstorp som är kända för gott värdskap och bra matupplevelse.

Kombinera ditt cykelbesök med att gå Kungsörsleden. En välskyltad vandringsled på 25 km som tar dig runt i mälarlandskapet.

Get here by public transport

Address

    LOCKMORA 114

    736 91 Kungsör

    Sverige

Activities And Facilities

  • Mountainbiking Mountainbiking

Facts

Surface

Mtb-stig, tekniskt

Parking

Vid Lockmora friluftsgård

Contact

Address

Kungsör turistinformation Epost: turistbyran@kungsor.se Tel: 0227-600 101

Email address

Lina Ekdahl

lina.ekdahl@kungsor.se

Questions & Answers

Ask a question to other Naturkartan users.

Reviews

Naturkartan

Naturkartan

Open this in the app