Boka en guidad upplevelse

Images

Vill du ta din naturupplevelse en nivå till eller helt enkelt bara behöver rätt utrustning för att komma ut ska du inte tveka att kontakta en guide eller uthyrare i Västervik. En garanterat oförglömglig upplevelse på semestern, eller varför inte som present till någon du tycker om?

KAJAKGUIDE - My Outdoorpassion

My Outdoorpassion tar ut besökarna på guidade turer med kajak i Tjust skärgård. Besökarna kan välja mellan flera olika färdiga paket från kvällstur vid fullmåne till soluppgångspaddling. Men också längre äventyr med övernattning på någon av de 5 000 öarna.

KAJAKGUIDE - Ostkustenskajak

Ostkustenskajak håller till vid Västervik Resort och hyr ut kajaker och supar och ordnar guidade turer i både Tjust och Gryts skärgård.

FISKEGUIDE - Fishingday

Med Fishinday kan du boka både halvdag- och heldagsturer med guide. Få tips hur du fångar dem stora fiskarna samtidigt som du njuter av ett av ostkustens bästa fiskevatten.

KLÄTTRINGSGUIDE - Västervik Climbing

Västervik Climbing erbjuder både kurser och guidade turer inom repklättring och bouldering. På plats finns några av Sveriges mest erfarna klättrare för att visa upp Västerviks imponerande klättringsutbud.

Categories

  • Fishing Fishing
  • Paddling Paddling
  • Guide Guide
  • Bouldering Bouldering

Contact

Address

Adress: Stora torget 4, 59333 Västervik

Email address

Västerviks turistbyrå

+46 490 875 20

turist@vastervik.com

Västervik Outdoor

Västervik Outdoor

Open this in the app