Camping

Våneviks gård

Camping

0 av 5 stjärnor — (se recensioner)

Åtgärder

Beskrivning

Våneviks gård -med båthus och brygga ligger mellan Näset, där Stenhuggarmuseet har en av sina utställningar, och Påskallavik, inte så långt från "havsstigen Enegatan". Vi finns även nära den karaktäristiska bron över Smältevik. Från bryggan ser vi dessutom Blå Jungfrun i horisonten.

Eremitplats för husbil

Våren 2022 öppnar vi en Eremitplats i skogen vid havet med utsikt över Blå Jungfrun. Eremitplatsen passar dig med mindre/mellanstor husbil eller van, som önskar en enskild och privat ställplats i naturskön omgivning någon enstaka natt.

Det finns utrymme för två husbilar, så du och din husbilskompis kan få plats.

Bokning av ställplats görs här

Enkel övernattning "i skogen ovanpå havet"

Är du sportfiskare, kanotist, vandrare, cyklist eller gillar du bara naturnära enkelhet utan att behöva tälta? Då kan en enstaka övernattning i det enkla men fräscha båthuset passa.

Det är nästan som att tälta i skogen fast ovanpå havet utan att behöva tälta. Faciliteterna är som det var förr, det vill säga knappt någon el, inget wifi, utedass, inte rinnande färskvatten, man "duschar" i havet och lagar mat utomhus.

Passar familjer/grupper på max 4 personer som känner varandra väl.

Bokning av båthuset görs här

Varmt välkommen till Våneviks gård!

Ulf och Anna-Karin som driver Våneviks gård har nu blivit mångbrukarna som vill vara ute mer i naturen. Så småningom kommer de att jobba ännu mer med utvecklingen av det hållbara skogsbruket, gården och deras småskaliga erbjudande inom naturturism.

Adress

    572 93 Oskarshamn

    Sverige

Länkar

Kontaktuppgifter

Aktiviteter och faciliteter

  • Camping Camping

Kontakt

Adress

0491-770 72 (maj-september)

E-postadress

Oskarshamns turistinformation

[email protected]

Frågor och svar

Ställ en fråga till andra Naturkartan-användare.

Recensioner