Camping

Havslätts camping

Camping

0 av 5 stjärnor — (se recensioner)

Åtgärder

Beskrivning

Havslätts Camping är en lugn och personlig familjecamping, ett par kilometer från centrala Oskarshamn. Här bor du tryggt i en grön och barnvänlig miljö alldeles vid Östersjöns strand. Här finns mängder av olika saker att göra för hela familjen, samtidigt som du har nära och enkelt att ta dig in till centrum.

Camping och stugor

Här erbjuds ca 100 campingtomter och, fem stugor och flera tältplatser, både med och utan el. Det finns två servicebyggnader med duschar och toaletter. Behöver du tvätta finns såklart en tvättstuga och även en köksdel med spis, mikro, ugn och kyl.

Alla platser på campingen har närhet till havet och badplatsen. På kort avstånd finns även motionsspåren med utegym och motorikbana för barnen.

Badplats

Inne på Havslätts camping ligger badplatsen som är öppen för allmänheten. Här finns möjlighet att bada från sandstrand, brygga och ett mindre hopptorn. På stranden finns även en handikappramp ner i vattnet för den som behöver.

Aktiviteter

På campingen finns möjlighet att spela volleyboll. För dig som är sugen på volleyboll så kan planen bokas receptionen och boll kan du självklart låna.

Adress

    Eversvägen 30

    572 40 Oskarshamn

    Sverige

Länkar

Kontaktuppgifter

Aktiviteter och faciliteter

  • Camping Camping
  • Ställplats för husbil Ställplats för husbil

Kontakt

Adress

0491-770 72 (maj-september)

E-postadress

Oskarshamns turistinformation

[email protected]

Frågor och svar

Ställ en fråga till andra Naturkartan-användare.

Recensioner