Kuvat

  • Kuva: Mustang Media

Cykla på destination Rönne å och Ringsjön

Ta dig runt på cykel på destination Rönne å och Ringsjön! Här kan du njuta av en dagstur på cykel i mittersta Skånes böljande landskap eller en flerdagarstur på cykel längs med Cykelleden Skåne.

- Cykelleden Skåne, som invigdes år 2023, slingrar sig genom alla kommuner längs med Rönne å och runt Ringsjön. Cykelleden Skåne är indelad i tre delleder som var och en är indelad i kortare etapper.

- Bjersgårdsturen, Forestadsrundan och Klippanbygdens historia är kortare cykelturer i trakterna kring Klippan. Cykelturerna är enkla och passar för familjen med barn eller kompisgänget som vill cykla och umgås.

- Västersjöturen är en cykelrundtur från Ängelholm som ger dig stad, kust och skog såväl som kuperad terräng vid Hallandsåsen och chans till ett svalkande dopp Västersjön.

- Att cykla runt Ringsjön med Eslöv, Hörby och Höör som noder ger möjlighet till stopp på gårdsbutiker, på badplatser, i kulturmiljöer och i mysiga små byar.

Att cykla med barn kan vara en utmaning men vid Rönne å och Ringsjön hittar du korta cykelleder med anslutande kollektivtrafik.

Cykelservice finns i varenda stad om olyckan är framme och flera boenden erbjuder möjlighet att tvätta cyklar och säker cykelförvaring över natten.

På destination Rönne å och Ringsjön finns cykeläventyr för alla!

Kategoriat

  • Cykling Cykling

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite

Destination Rönne å och Ringsjön

naturturism@engelholm.se

Naturkartan

Naturkartan

Avaa tämä sovelluksessa