Orientierungslauf

Mohed MTB-Arena Spårcentral

Orientierungslauf

0 von 5 Sternen — (siehe Bewertungen)

Aktionen

Beschreibung

Moheds MTB-arena är som en gottepåse för både cyklister och vandrare! Här kan man välja och vraka vad man vill ta sig an och vad som passar för dagen. Korta, långa, svåra och lätta leder för att alla ska kunna ta del av äventyret ute på banan. Spårcentralen ett bra ställe att utgå ifrån när du ska ut på äventyr i skogen.

När du cyklar i Mohed MTB-arena hittar du inga tillrättalagda vägar i skogen. Här är det till största del naturliga stigar och skogsvägar. Självklart har det spettats sten och håligheter har fyllts ut, men endast för att det ska gå att cykla.

Det är Mo Aktivitetsförening som jobbat med spårcentralen och sommaren 2021 kom skyltarna upp! Det finns 8 olika slingor man kan välja på och alla är till för cykling och vandring. På tavlan kan man se karta, beskrivningar, svårhetsgrader och trivselregler. Moheds MTB har även gjort en teknikpark där man kan öva på sina färdigheter.

Mo Aktivitetsförening sköter parken och lederna.

Anleitung

Du hittar spårcentralen med parkeringsplats vid Olberget i Kyrkbyn. Du svänger av väg 50 i höjd med Moheds flygfält vid CoreEnso. Det är skyltat hela vägen.

Mohed MTB-Arena (Spårcentral) – Google Maps

Kontakt

E-Mail-Adresse

Visit Söderhamn

info@visitsoderhamn.se

Fragen & Antworten

Stellen Sie eine Frage an andere Naturkartan-Nutzer.

Bewertungen

Naturkartan

Naturkartan

Öffnen Sie dies in der App