Hjälp till att fylla ARK56 appen med vackra upplevelser...

Fotos

Äntligen är solen här, våren och corona gör att vi kanske är flera som söker sig ut i naturen, till enskildhet, mer frisk luft och upptäcker omgivningarna i närheten istället för att åka långt bort. Kanske har du med dig kameran eller mobilen och gillar att fånga det du upplever i bild eller på film. Tänk då på ARK56!!

Självklart ska du använda ARK56 appen när du ska besöka ett nytt område, upptäck fler saker du inte visste fanns i området, eller följ kartan så du slipper gå vilse. Men du kommer även att upptäcka att det fortfarande saknas flera bilder på platser och faciliteter och du kan bidra med din bild. Några exempel på platser som saknar bild är: Gravfältet, Torhamns Udde, Stärnö Gästhamn och Vägga havsbad, i appen ser du fler platser!

HUR GÖR MAN Maila bilden, ange ditt namn, en platsangivelse genom google maps pluskod eller koordinater och skicka till team@ark56.se. (Bilden ska vara 1500 pixlar bred när det läggs in, men du skickar i det formatet du har!)

SYNAS PÅ INSTRAGRAM Tagga dina bilder med #ark56 så syns dina bilder i flödet och du hjälper till att sprida allt fint som finns här.

Vi ser fram emot alla bilder och ut och njut av vårt vackra Blekinge!

#ark56

Foto: Frits Meyst, WideOyster

Kontakt

Adresse

Blekinge Arkipelag Kurpromenaden 4 372 36 Ronneby

E-Mail-Adresse

Team ARK56

team@ark56.se

ARK56

ARK56

Öffnen Sie dies in der App