Boende

STF Villa Bro

Boende

3 av 5 stjärnor 3,0 (se recensioner)

Åtgärder

Beskrivning

STF Villa Bro ligger vackert på landsbygden i Bohuslän. Vår ambition är att sätta ljus på Bohuslän som ett fantastiskt område för friluftsliv året runt. Här kan du cykla, vandra, klättra och paddla. Här bjuds fantastisk natur och Villa Bro ligger perfekt för att utforska och uppleva det vackra landskapet.

Villa Bro ligger mitt i Sveriges bästa klätterområde. Klippor som Häller, Hallinden och Välseröd är kända runt om i världen för sin fina granit och vackra spricklinjer. Området runt Lysekil bjuder på några av Sverige vackraste och unikaste paddelvatten. Och givetvis hittar du fin vandring och många andra sköna upplevelser i området.

Vi ligger i anslutning till Signaturled Bohuskusten, en av STFs utvalda vandringsleder. Dessa leder kännetecknas av vacker natur, karaktäristisk för sin del av Sverige.

Vår filosofi är att skapa glädje, nyfikenhet och inspiration till en mer hållbar livsstil. Det ska kännas okomplicerat och trevligt att vara hos oss. Vi är inte ett renodlat hotell, och inte heller ett vandrarhem utan snarast en lodge, där naturen och aktiviteterna är i fokus.

Under vissa delar av året finns restaurang, och det finns alltid ett gästkök att tillgå för den som vill fixa själv. Frukost ingår alltid

Vi har tolv rum, de flesta är dubbelrum med eget badrum, samtidigt som vi har några singel- och dubbelrum med gemensam dusch och toalett i direkt anslutning. Sängarna är alltid bäddade, med städ och frukost inkluderat i priset. Alla våra rum är individuellt inredda och olika till sin karaktär. Vi har ett rum där vi välkomnar hundar, men observera att rummet ej kan bokas online. Vänligen kontakta oss direkt för bokning.

Varmt välkommen till oss!

Res hit med kollektivtrafik

Adress

    Mellberg 111

    454 94 Brastad

    Sverige

Länkar

Aktiviteter och faciliteter

  • Boende Boende

Hitta hit

STF Villa Bro ligger i byn Brodalen cirka 18 km från Lysekil. Enklast att ta sig hit är med buss eller bil. Det går många bussar varje dag från Göteborg till Torp i Uddevalla. Från Göteborg till den närmaste hållplatsen Bro kyrka tar det cirka 2 timmar. Därifrån är det 700 meter att gå. För tidtabell se vasttrafik.se

Kör du bil så ta E6 från Göteborg norrut, tag av vid Gläborgmotet och kör sedan 10 minuter mot Lysekil (väg 162). Det är skyltat från väg 162.

Kontakt

Adress

Mer information på svenskaturistforeningen.se

E-postadress

Svenska Turistföreningen

webb@stfturist.se

Frågor och svar

Ställ en fråga till andra Naturkartan-användare.

Recensioner

Naturkartan

Naturkartan

Öppna detta i appen