Boende

First Hotel Bengtsfors

Boende

0 av 5 stjärnor — (se recensioner)

Åtgärder

Beskrivning

Restaurang och hotell med fantastisk utsikt över Dalslands kanal

Träna, bada och lek

Under din vistelse på First Hotel Bengtsfors tränar du gratis i det fullt utrustade gymmet och badar i den uppvärmda utomhuspoolen. Leksugna barn och vuxna kan leka i lekrummet eller ge sig ut på spännande äventyr bakom knuten.

Klassisk husmanskost med internationell prägel

I hotellets Restaurang Dalia njuter du av mat och dryck av hög kvalitet i en avkopplande miljö. Här finns bibliotekskänslan representerad med sköna soffgrupper och öppen spis. I restaurangen bjuds du på klassisk husmanskost med internationell prägel. Separata bås passar dig som önskar en stunds avskildhet medan bardisken är en sjudande plats för liv och rörelse.

Konferens med utomhusaktiviteter

Håll ditt nästa möte i First Hotels moderna och unika mötesrum med bra konferensfaciliteter, personlig service och där varje möte skräddarsys efter dina önskemål och behov. Efter mötesdagen kan du varva ned i den uppvärmda utomhuspoolen, njuta av din favoritdrink eller ta ett bastubad.

Dalslands vackra natur erbjuder en mängd utomhusaktiviteter. Cykla, vandra, fiska, trampa dressin eller färdas med kanalbåten utmed Dalslands kanal och förundras av de mäktiga slussarna.

Adress

    Karlsbergsvägen 3

    66631 Bengtsfors

    Sverige

Länkar

Kontaktuppgifter

Aktiviteter och faciliteter

  • Cafe/Restaurang Cafe/Restaurang
  • Boende Boende

Kontakt

E-postadress

Crister Blume

[email protected]

Organisationens logotyp

Årjängs kommun

Frågor och svar

Ställ en fråga till andra Naturkartan-användare eller till ansvarig förvaltare.

Recensioner