Boende

Bootshaus & Dietz

Boende

0 av 5 stjärnor — (se recensioner)

Åtgärder

Beskrivning

Kanotuthyrning med naturskönt boende direkt vid Dalslands kanal

Passion för paddling

I natursköna Bengtsfors i de dalsländska skogarna vill Bootshaus & Dietz ge dig en fantastisk paddelupplevelse kombinerat med bekvämt boende. Oavsett om du är nybörjare och erfaren paddlare - eller planerar ett kanotträningsläger med passande lokal – så erbjuder Bootshaus det mesta inom paddling och vildmarksvistelse.

Boende med Dalslands kanal utanför dörren

Bootshaus erbjuder komfortabla rum och kompletta semesterlägenheter direkt vid sjön Lelång - en del av Dalslands kanal och sjösystemet Dalsland Nordmarken. Samtliga rum är utrustade med gratis Wifi, TV, bekväma bäddar och mörkläggande gardiner. Som gäst har du även tillgång till ett gym, grillplats, trädgård och fri parkering. Frukost ingår inte, däremot finns ett välutrustat kök med både frys och kylskåp.
Boendet ligger bara två kilometer till Bengtsfors centrum, i mitten av Dalslands sjödistrikt. Du har nära till kollektivtrafik, livsmedelsbutiker och ortens aktiviteter.

Hyr kanot, kajak och coachning

Bootshaus uthyrningskajaker- och kanoter är av hög kvalitet och passar både nybörjare och erfarna paddlare. Kanotmodeller för två eller tre personer med packning; kajakerna kan du välja mellan enmans- och dubbelkajaker med god komfort. Klicka här för att boka din kanot eller kajak.

Paddelturer i Dalsland

Bootshaus hjälper dig att planera paddlingsrutter som passar bäst för olika tidsperioder. Njut av Dalslands fantastiska vattensystem genom sjöar, kanaler och slussar. Det finns DANO naturläger för alla rekommenderade turer och slussarna är vanligtvis öppet mellan juni och augusti.
Om du vill planera din kanottur redan nu så klicka på rekommenderade rutter.

Ägaren Christian Dietz är en passionerad paddlare och av honom får du proffsig hjälp med både träningsplanering och coaching för paddlare.

Adress

    Norra Grean 4

    666 91 Bengtsfors

    Sverige

Länkar

Kontaktuppgifter

Aktiviteter och faciliteter

  • Att göra Att göra
  • Boende Boende
  • Service Service

Kontakt

E-postadress

Crister Blume

[email protected]

Organisationens logotyp

Årjängs kommun

Frågor och svar

Ställ en fråga till andra Naturkartan-användare eller till ansvarig förvaltare.

Recensioner