Cafe/Restaurang

Baldersnäs Herrgård

Cafe/Restaurang

0 av 5 stjärnor — (se recensioner)

Åtgärder

Beskrivning

Ät och bo i magnifik herrgårdsmiljö

Harmoniskt boende

Rummen i herrgårdsbyggnaden är harmoniskt inredda, en del med möbler från sekelskiftet och med utsikt över den grönskande parken. Väljer du att bo i någon av flyglarna sover du bekvämt, har en utgång från rummet till en gemensam altan och utsikt över Laxsjön och ängarna. Föredrar du att bo mer avskilt är annexet något för dig.

Skäm bort dig själv

Efter en härlig promenad i den grönskande parken kan du slappna av i herrgårdens spabad. Börja med ett bastubad och ett dopp i Laxsjön, njut sedan av en avslappnande stund i herrgårdens massagestolar. Med utsikt över ängarna kan du till sist sjunka ner i jacuzzin eller den vedeldade badtunnan.

Certifierad restaurang

När du blir hungrig framåt kvällen kan du sitta ner vid ett stilfullt dukat bord med utsikt över parken och bli serverad lokala specialiteter tillagade av säsongens råvaror. Restaurangen är rekommenderad i White Guide och certifierad av Smaka på Västsverige. Denna certifiering samlar restauranger, producenter och gårdsbutiker som erbjuder hållbara och genuina västsvenska produkter och matupplevelser baserade på säsongsbetonade lokala råvaror.

Kreativa möten vid Laxsjön

Boka nästa konferens i Baldersnäs natursköna miljö vid Laxsjön nära Dalslands kanal. I ljusa konferenslokaler för grupper upp till 30 personer ingår alltid frukt, godis och vatten, projektor,
whiteboard, blädderblock samt block/pennor. Större företagsfester eller event bokas i ”Virkesladan” med plats för 300 personer. Välj det konferenspaket som passar ert sällskap eller skräddarsy mötet efter era önskemål.

Adress

    Baldersnäs 22

    66010 Dals Långed

    Sverige

Länkar

Kontaktuppgifter

Aktiviteter och faciliteter

  • Att göra Att göra
  • Sevärdhet Sevärdhet
  • Cafe/Restaurang Cafe/Restaurang
  • Boende Boende

Kontakt

E-postadress

Crister Blume

[email protected]

Organisationens logotyp

Årjängs kommun

Frågor och svar

Ställ en fråga till andra Naturkartan-användare eller till ansvarig förvaltare.

Recensioner