Badplats

Sidtjärn

Badplats

0 av 5 stjärnor — (se recensioner)

Åtgärder

Beskrivning

Populära Sidtjärn ligger i centrala Boliden. Förutom badet finns även ett promenadstråk runt om Sidtjärn på cirka en kilometer. Det finns två vindskydd med grillringar på vardera kortsida av tjärnen där det finns möjlighet att tillaga medhavd lunch vid eldstäderna. Här finns vattentoaletter, en av dem är tillgänglighetsanpassad. Du hittar också en tennisplan, pumptrack, volleybollplan och motionsslingor i nära anslutning.

Res hit med kollektivtrafik

Adress

    Boliden

Länkar

Aktiviteter och faciliteter

  • Badplats Badplats

Parkering

Det är endast tillåtet att parkera på anvisade parkeringsplatser. Du får inte parkera efter vägen vid badet. Det beror på att räddningstjänsten snabbt måste kunna komma fram i händelse av olycka.

Kommunikationer

Regiontrafikens buss nr 205 tar dig till Bolidens busstation. Från busstationen till badplatsen är det gångavstånd, ca 500 meter.

Hitta hit

Sidtjärn ligger ca 0,5 km öster om Bolidens centrum. Från ortens busstation är det gångavstånd till badplatsen. Kör du bil tar du enklast Finnforsvägen och viker av i östlig riktning efter Silvervägen så kommer du direkt på anvisade parkeringsplatser.

Kontakt

E-postadress

Kundtjänst Skellefteå kommun

+46 910 73 50 00

kundtjanst@skelleftea.se

Frågor och svar

Ställ en fråga till andra Naturkartan-användare.

Recensioner

Naturkartan

Naturkartan

Öppna detta i appen