Boende

Tornhus på Strandudden

Boende

0 av 5 stjärnor — (se recensioner)

Åtgärder

Beskrivning

Hus med torn och Vänerutsikt samt annex. Gott om plats för den stora familjen. Nära Picassoskulpturen.

Bo i en skärgårdsidyll där alla årstider har sin charm. Tornhus med annex och bastu och vacker utsikt över Vänern. Tomten har mycket sol och en stor terrass. Parkeringsmöjligheter finns för 3 bilar. Här har du nära till badstrand, området kring Picassoskulpturen och skärgården med sommarcaféer, minigolf, fiske, busshållplats och knappt 15 minuter med bil in till Kristinehamns centrum. Barnvänligt område.

Huset har 3 sovrum varav det ena ligger i tornet med Vänerutsikt och i annexet finns ett sovrum. Det finns två stora vardagsrum, en öppen planlösning för kök och matplats. Utrustning som finns i huset är: barnstol, TV och DVD-spelare, parabol, ugn, kylskåp, vattenkokare, diskmaskin, köksredskap, grytor, värmepump även med kyla, 2 duschar, 1 toalett, tvättmaskin och torktumlare och bastu. Stor terrass med utemöbler och en Weber kolgrill samt två cyklar. Bäddplatser för upp till 10 vuxna + 2 barn = 4 dubbelsängar, en barnsäng, en bebissäng samt en uppblåsbar dubbelmadrass.

Sängkläder och handdukar ingår ej i priset men kan köpas till. Städavgift på ca 1500:- tillkommer.

Bokning sker via Airbnb, där finns också priser, klicka på bokningsknappen.

Adress

    Kristinehamn

Länkar

Aktiviteter och faciliteter

  • Boende Boende

Kontakt

Adress

Kontaktperson angående drift av leden: Simon Jonsson, [email protected]

För frågor om ledens sträckning, boenden, restauranger m.m. utmed leden kontakta Götene & Lidköpings turistbyrå! 0510-20020

E-postadress

Götene & Lidköpings turistbyrå

+46 510 200 20

[email protected]

Frågor och svar

Ställ en fråga till andra Naturkartan-användare.

Recensioner