Guide

Hide & see

Guide

0 av 5 stjärnor — (se recensioner)

Åtgärder

Beskrivning

Hide & see erbjuder personliga upplevelser inom naturturism och viltskådning i Swedish Lapland.

Det här är ett genuint naturturismföretag beläget ca. 30 min från Boden. Er guide är Mikael Suorra, utbildad vilt-, natur- och fiskeguide med stor erfarenhet och samisk bakgrund. Hans kunskap, humor och storytelling sätter tillsammans med hemlagade tilltugg guldkant på aktiviteterna. Tillgänglighet och hållbarhet genomsyrar hela företaget som erbjuder björn- och örnskådning från bekvämt gömsle, älgsafari, älglock, fiske sommar och vinter samt hiking.

Tillgänglighetsanpassad älglock, älgsafari, björn- och örnskådning samt isfiske. Transporten till Hide & sees gömsle görs med sexhjuling och specialanpassad vagn och under vinter med skoter och anpassad kälke. Gömslet är byggt utan trösklar och med ett toalettutrymme som är stort nog för både rullstol och eventuell ledsagare.

Res hit med kollektivtrafik

Adress

  Nedre Svartlå 29

  961 98 Boden

  Sweden

Länkar

Kontaktuppgifter

I samarbete med Google

Aktiviteter och faciliteter

 • Guide Guide

Tillgänglighet

 • Rullstolsvänligt Rullstolsvänligt

Testad med en rullstol

 • Torn för älglock
  Torn för älglock

Tillgänglighetsanpassad älglock, älgsafari, björn- och örnskådning samt isfiske. Transporten till vårt gömsle görs med sexhjuling och specialanpassad vagn och under vinter med skoter och anpassad kälke. Gömslet är byggt utan trösklar och med ett toalettutrymme som är stort nog för både rullstol och eventuell ledsagare.

Vi har ramper på persontransportvagn, locktorn och utedass, golvinlägg i grillkåtan vid fisket samt en mobil ramp som kan flyttas. Vi har glidbräda och lyftbälte. Övrig hjälputrustning samt assistans medtar gästen själv. Meddela vid bokning om det är något särskilt vi behöver veta.

Fakta

 • 25 kvm timrat tillgänglighetsanpassat gömsle för skådning av björn, örn och annat vilt. Plats för upp till 6 pers.
 • 2 torn för älglock, varav det ena är tillgänglighetsanpassat.
 • Privat sjö för fiske bara för sina gäster. Vid sjön finns tillgänglighetsanpassat torrdass.
 • ATV med persontransportvagn som även har plats för rullstol, för viltsafaris.
 • Skoter med 4-sits kälke.

Hitta hit

Hide & sees aktiviteter utgår från Nedre Svartlå och sker runt om i Bodens skogsland. Härifrån har du ca. 15 min till Treehotel och Arctic Bath och 5 min till Storklinten.

Frågor och svar

Ställ en fråga till andra Naturkartan-användare.

Recensioner

Naturkartan

Naturkartan

Öppna detta i appen