Boende

Western Farm Village

Boende

0 z 5 gwiazdek — (zobacz recenzje)

Akcje

To miejsce jest tymczasowo zamknięte

Ten status został niedawno zmieniony i może nie być aktualny lub poprawny. Aktualne informacje należy zawsze sprawdzać w siedzibie firmy.

Opis

I Western Farm Village får du en känsla av 1800-talets vilda västern utan att tumma på nutidens bekvämligheter. Området ligger i anslutning till västernstaden Western Farm. Vare sig du är där för en konferens, för att besöka nöjesparken eller för att besöka en festkväll behöver du bara kliva ut genom dörren så är du på plats.

Du kan köpa till frukost och bäddset till samtliga rum. Området är komplett med bastu & badtunna, eldstad och ett värdshus som säljer lättare rätter och dryck. Det finns även olika utespel att låna i receptionen. Allt detta tillsammans med den unika miljön gör myskänslan till ett faktum!

Get here by public transport

Adres

  Buddbyvägen 6

  961 42 Boden

  Sweden

Godziny otwarcia

 • Poniedziałek: Zamknięte
 • Wtorek: 11:00 - 17:00
 • Środa: 11:00 - 17:00
 • Czwartek: 11:00 - 17:00
 • Piątek: 11:00 - 17:00
 • Sobota: 11:00 - 17:00
 • Niedziela: Zamknięte

Kontakty

Powered by Google

Działania i udogodnienia

 • Boende Boende

Fakty

Storstuga Storstugorna är kompletta med fullt utrustat kök, badrum och dusch samt vardagsrum med tv. Båda husen har en fin altan i söderläge samt wifi. i Storstugorna kan du bo upp till 8 personer.

Rum i värdshuset Ovanpå ”Värdshuset” finns 2 rum med delat badrum och sällskapsrum. Tv finns i båda rummen. Det ena rummet har sovplats för 2 personer och det andra rummet rymmer 6 personer.

Sovstuga På området finner du även 3 sovstugor för 4 personer. Det finns tv i alla stugorna och i en angränsande byggnad finner du badrum och kök. Här sover man i våningssängar. I en av dessa stugor är det även tillåtet att ta med sig hund.

Tres Amgios Stugan inkluderar ett dubbelrum samt ett 4-bäddsrum med en dubbelsäng och en våningssäng. Boende har fullt utrustat kök, badrum, och ett sällskapsrum med tv. Wifi finns.

Husvagn- och tältplatser För tillfället har vi 8 st husvagnsplatser samt ett större antal tältplatser. I priset ingår tillgång till dusch och toalett samt utekök i närliggande hus. Platserna är dock stänga under vinterttid.

Wskazówki dojazdu

Western Farm Village ligger cirka fyra kilometer från centrala Boden

Pytania i Odpowiedzi

Zadaj pytanie innym użytkownikom Naturkartan.

Recenzja

Naturkartan

Naturkartan

Otwórz to w aplikacji