Województwo

Blekinge län

Blekinge län är ett perfekt resmål för friluftsentusiaster. Här finns en mängd olika aktiviteter och platser att utforska. Här är några av de bästa friluftsaktiviteterna i Blekinge:

Vandring - Det finns flera vandringsleder i Blekinge, inklusive Blekingeleden, som tar dig genom vacker natur och landskap. Cykling - Blekinge är ett utmärkt område för cykling, med många fina cykelvägar som tar dig genom landsbygd, skogar och längs kusten. Fiske - Det finns många sjöar och vattendrag i Blekinge som är perfekta för fiske, till exempel Mörrumsån och Ronnebyån. Blekinges kust och skärgård är en mecka för friluftsenthusiaster och våra länkade kustleder ARK56 gör det lätt att hitta de finaste ställen och företag i Blekinges biosfärområde. ARK56 är ett nätverk av leder i Biosfärområde Blekinge Arkipelag, utsett av UNESCO för sina unika natur- och kulturvärden. Lederna guidar dig till på cykel, till fots, i kajak eller med båt och möts vid 16 nav där du hittar service och kan byta färdsätt.

Det finns också många fina naturreservat och parker i Blekinge som är väl värda ett besök, till exempel Eriksberg Naturreservat och Dragsö Naturreservat. Det finns naturligtvis många fler naturområden att upptäcka i Blekinge län, kika i dessa guider!

Mapa

Kategorie

Instrukcje

Naturkartan

Naturkartan

Otwórz to w aplikacji