Eldningsförbud utfärdat i flera län i landet! På grund av den höga brandrisken i skog och mark har Länsstyrelsen i flera län beslutat om eldningsförbud utomhus. Mer information på lansstyrelsen.se! Czytaj więcej

Boende

Vandrarhemmet Hanö

Boende

0 z 5 gwiazdek — (zobacz recenzje)

Akcje

Opis

Välkommen till Vandrarhemmet Hanö!

Vandrarhemmet är beläget halvvägs upp på ön i öns gamla skola, med totalt 22 st bäddar fördelat på fem rum och två stugor för gäster mellan 1 - 6 personer. I den stora byggnaden (gamla skolan) finns fem rum, ett gemensamt fullt utrustat och nyrenoverat kök med tillhörande sittplatser, dusch (2st), toalett (2st). Precis på sidan om gamla skolan ligger våra lillstugor, Lillstuga 1 och Lillstuga 2. Lillstuga 2 är helt nyrenoverad och där finns även egen dusch, toalett och litet trinettkök. Sängkläder, handdukar och städning ingår i priset. Alla rum är rökfria. Husdjur är tillåtet i lillstugorna.

Torkvinda, grill, kubbspel, hängmattor och yogamatta finns i trädgården samt leksaker och sällskapsspel i köket. Sommartid är det möjligt att köpa nybakta frallor, yoghurt, pålägg m.m i butiken nere i hamnen. Kanske har du fiskespöt med dig och jagar öringar på Äspudden eller kikaren i handen och hoppas på att få se näktergal eller tordmule. Eller så vill du bara kunna gå och lägga dig i en nybäddad säng efter att ha upptäckt vackra Hanö.

Vandrarhemmet har även två trampkajaker till uthyrning nere i hamnen för den som är sugen på att upptäcka Hanö från ett annat perspektiv.

Stjärnhimmelen är också som allra bäst på Hanö och solnedgången, ja den är helt otrolig.

Varmt välkommen till oss!

/Hannes och Sofia med personal

Vandrarhem, stugor, trampkajaker

Adres

  Fyrvägen 15

  294 07 Sölvesborg

  Sweden

Godziny otwarcia

 • Poniedziałek: Czynne całą dobę
 • Wtorek: Czynne całą dobę
 • Środa: Czynne całą dobę
 • Czwartek: Czynne całą dobę
 • Piątek: Czynne całą dobę
 • Sobota: Czynne całą dobę
 • Niedziela: Czynne całą dobę

Kontakty

Powered by Google

Działania i udogodnienia

 • Boende Boende

Kontakt

Adres

Blekinge Arkipelag Kurpromenaden 4 372 36 Ronneby

Adres e-mail

Team ARK56

team@ark56.se

Pytania i Odpowiedzi

Zadaj pytanie innym użytkownikom Naturkartan.

Opinie

Naturkartan

Naturkartan

Otwórz to w aplikacji