Kajakuthyrning

Arkipelag kajak

Kajakuthyrning

0 z 5 gwiazdek — (zobacz recenzje)

Akcje

Opis

Med våra utbildade guider skapar vi naturnära och trygga upplevelser i Blekinges skärgård. Laga mat tillsammans, lär dig mer om Karlskornas historia eller bara njut av omgivningen som skänker lugn.

Blekinge skärgård

Drömmer ni om att sakta och tyst glida fram mellan kobbar och skär eller se staden från enny vinkel. Då har ni kommit helt rätt. Arkipelag kajak erbjuder kundanpassade guidade turer med olika inriktningar och omfattning. Vi tar äventyret ut till havs och skapar unika händelser som ni sent kommer glömma!

Upplevelser

Arkipelag kajak guidar er genom unika äventyrspaket till kortare dagsturer. Under våra turer får man bland annat naturnära upplevelser, laga mat tillsammans, tälta i naturen och njuta av skärgårdens lugn. Här finns något för alla och vi försöker alltid anpassa oss efter era önskemål. Ta med familjen, företaget eller ditt kompisgäng på ett kajakäventyr i Blekinges skärgård. Njut av en eller flera dagars paddling eller lär er mer om all spännande historia som finns om världsarvsstaden Karlskrona. Det finns även flera möjligheter att paddla till en restaurang i skärgården för att njuta av en god lunch eller varför inte avsluta kajakturen med bastubad.

Kurser

När ni går vår introduktionskurs får ni med ett bevis på att du lärt dig alla grunderna inom kajak! Under en heldag mixar vi dagen med både praktiska och teoretiska övningar. Lär dig flera typer av kamrat räddning och få massvis av tips för att bli effektivare paddlare. Kursen är väl anpassad för dig som aldrig paddlat förut till dig som har viss erfarenhet av paddling. Här erbjuder även den unika möjligheten med vidare utbildning med högre

kunskapsnivåer

I alla upplevelser inkluderar vi guide, introduktion av paddlingsteknik, all nödvändig materiel som paddel, kajak, flytväst och kapell.

Get here by public transport

Adres

  Slåtthagsvägen 5

  760 40 Väddö

  Sverige

Kontakty

Powered by Google

Działania i udogodnienia

 • Wiosłowanie Wiosłowanie
 • Przewodnik Przewodnik
 • Kajakuthyrning Kajakuthyrning
 • Pakiet Pakiet
 • Wypożyczalnia Wypożyczalnia

Kontakt

Adres

Blekinge Arkipelag Kurpromenaden 4 372 36 Ronneby

Adres e-mail

Team ARK56

team@ark56.se

Pytania i Odpowiedzi

Zadaj pytanie innym użytkownikom Naturkartan.

Recenzja

Naturkartan

Naturkartan

Otwórz to w aplikacji