Uppdaterad ARK56 karta med två nya vandringsleder i Blekinge Arkipelag

Kuvat

Älskar du också ARK56 kartan som innehåller de finaste av Blekinges leder? Vi har goda nyheter: I år har vi tryckt en ny upplaga av den stora ARK56 kartan som täcker hela Blekinge i skala 1: 50000 och inkluderar även Blekingeleden.

Två nya ARK56 leder med i kartan

Den nya kartan kommer med en fräschare design samt två nya fantastiskt fina leder som både visar viktiga delar av Blekinges kulturhistoria!

Lyckåleden är särskilt fint på vår och höst
Lyckåleden är särskilt fint på vår och höst

Lyckåleden i Karlskrona

Vandring längs den vackra Lyckebyån, som slingrar sig fram i fin natur. Lyckåleden är ca 6 km lång och går mellan Lyckåvallen, idrottsplatsen i Lyckeby, i söder till Lyckåborg i norr. Leden går genom spännande och vacker natur och passerar flera historiska platser med informationsskyltar. Samma stig tillbaka om man inte vill gå andra sidan om ån, men då är det landsväg och cykelbana som gäller.

Vindskydd längs Gribshundsleden
Vindskydd längs Gribshundsleden

Gribshundleden i Ronneby

En trevlig tur med en rik historia som går lika bra att uppleva på cykel, till fots som med bilen för den som behöver. Se Gribshundens förlisningsplats, grilla och bada i Saxemara naturpark, besök det gamla båtvarvet och ta dig vidare längs kusten till Bussevik för övernattning eller fikapaus i vindskydd.

Hämta en karta men tänk på miljön

Den nya kartan hittar du hos de lokala turistbyråerna samt vid alla ARK56 företag. Vi har även tryckt en ny översiktskarta över alla 97 ARK56 företag längs Blekinges kust och skärgård.

Det är dock viktigt att du inte bara slänger din gamla karta om du redan har en hemma. Ge den till en vän som precis har börjat upptäcka ARK56 och Biosfärområde Blekinge Arkipelag!

Ota yhteyttä

Osoite

Blekinge Arkipelag Kurpromenaden 4 372 36 Ronneby

Sähköpostiosoite

Team ARK56

team@ark56.se

ARK56

ARK56

Avaa tämä sovelluksessa