Möchte dort hin
War dort
Kommentieren
 • Henrik Näslund

  Vi tog bussen till Örträsk och vandrade till Agnäs i början av juni 2021. Sovde i Norrströmskojan, Mariebäckkojan (ej markerad på kartan) samt kojan vid Önskanäs. Alla stugor var i fint skick, Norrströmskojan är dock i behov av lite underhåll. Fin vandringsled som bitvis är ganska krävande, speciellt att gå på skrå i sluttningar. Under vår vandring mötte vi inga andra vandrare, endast kanotister. Precis vid starten i Örträsk är dragningen av de första 500 m av vandringsleden förändrad och stämmer inte med de kartor vi hade tillgång till.

  5 Monate
 • Länsstyrelsen Västerbotten

  Tack för din kommentar! Öreälvsleden förvaltas av kommunerna och av lokala byaföreningar. Vet att det pågår kontroll och restaurering av lederna under året. Tyvärr har de inte hunnit med alla sträckor ännu. //Frida

  7 Monate
 • Franz Lundström

  Gick Mellan Bjurholm och hummelholm slutet på maj 2021. Mycket vacker med med flera sevärdheter. Leden verkar tyvärr tagit skada under den snörika vintern vilket skadat broar och fällt träd över leden vilket innebär omvägar. Jag hade uppskattat med information om hur lång de är mellan olika destinationer längs leden så att man kan planera sin vandring bättre. Leden rekommenderas starkt!

  8 Monate
 • Helena Gard

  Vi gick mellan Bjurholm och Tallbergsbroarna en helg i september. Vackert, lättvandrad terräng och vi mötte inte en enda människa på hela helgen! Stugan vid Balåstranne var nymålad invändigt. Alla stugor vi tittade in i verkade fräscha och i bra skick. Rent vatten i älven som smakade bra och kunde användas till matlagning. Lite dåligt markerad led emellanåt. Men överlag super, rekommenderas verkligen!

  mehr als 3 Jahre