The Uppland Trail, section 9, 8 km

Zu tun:
 • Wandern
Länge: 8.0 km
Bodenbeschaffenheit:

En av Upplandsledens knöligaste sträckor med många stenar och rötter. I övrigt flack terräng

Parkplatz:

Parkering finns vid Pansarudden där etappen startar. Till etappens slut går det inte att komma med bil.

Verkehrsverbindungen:

Busshållplats finns mitt på sträckan vid Kasbol, där Upplandsleden korsar Hallstaviksvägen.

So finden Sie uns:

Pansaruddens naturreservat ligger 9 km nordost om Knutby. Från väg 288 viker du av mot Hallstavik på väg 661 strax öster om Gåvsta. 2,5 mil senare passerar du över Vällen och ett par kilometer längre fram svänger du höger mot Vällnora och Bennebols bruk. Efter 4 km kommer du till norra parkeringen i Pansaruddens naturreservat.

Kontaktieren Sie uns

Upplandsstiftelsen

Möchte dort hin
War dort
Kommentieren
 • Joakim Jönsson

  Den del av stigen som går genom Björnsundets naturreservat är bitvis mycket svårframkomlig och stigen är på sina ställen svår att följa. Räkna med att dessa kilometer tar sin tid. Speciellt om det är vått.

  3 Monate
 • Jonas

  Vandrade denna juli 2020. Mestadels skogsstig och bitvis ganska tuff, men fint längs Vällen. Inte så många bra rastplatser innan man kommer fram till Kolarmoraån. Sista biten precis innan Kolarmoraån är leden temporärt omdragen med orangea plastband på grund av nedfallna träd från stormen Alfrida. När jag gick där hade lappen som informerade om det från Pansarudden-hållet ramlat bort, så det tog ett tag innan jag förstod hur jag skulle gå, men det är ingen lång bit.

  mehr als ein Jahr