Bornsjön

Zu tun:
 • Naturschutzgebiet
Parkplatz:

Observera att P-platserna i reservatet har begränsad parkeringstid. Det är viktigt att inte stå för länge, om man inte vill riskera böter.

Under rubriken "Länkar" längre ner på sidan kan du hämta en karta över områdets parkeringar.

So finden Sie uns:

Med Kollektivtrafik: Buss 708 från Hallunda T-banestation eller Rönninge pendeltågsstation till hållplats Norsborgsvägen, därifrån 3 km till fots till Sturehovs slott. Du kan också kliva av vid hållplatsen Salems kyrka. Om du besöker reservatets västra del, buss 751 till Brunnsäng centrum från Södertälje central, byte till buss 750 mot Högantorp, hållplats Ladvik.

Se aktuell information om kollektivtrafik på: sl.se

Med bil: Ta E4 från Stockholm mot Södertälje, efter Hallunda, ta avfarten Tumba/Alby. Ta sedan vänster mot Södertälje på gamla Södertäljevägen för att ta dig in i området. Från söder kan du välja avfarten mot Salem/Rönninge och ta vänster under E4 in i området.

Kontaktieren Sie uns

Länsstyrelsen i Stockholm

Möchte dort hin
War dort
Kommentieren
 • Nisse Nilson

  Helt värdelös, i princip inga märkningar alls av stigarna. På några träd finns trasiga små plastskyltar uppspikade som talar om att man är på naturstigen, i övrigt ingenting. Efter att ha vadat i knähögt gräs och hamnat i kohagar med elstängsel runt så gav vi upp och gick längs med landsvägen tillbaka till bilen.

  mehr als ein Jahr
 • thomas petersen

  Enligt er hemsida, Länsstyrelsen, kan man ta buss 708 från Tumba, " gå av vid Salems Kyrka och gå naturstigen"
  finns ingen naturstig där, inga skyltar eller vägvisare, någon som vet var stigen börjar??

  mehr als 4 Jahre