Möchte dort hin
War dort
Kommentieren
 • Pontus Kaneberg

  Längre sträcka längst 276an vilket räddades något av vägbygge där man kunde gå mer fritt. markeringar finns inte längst med denna väg så lite orientering blev det för att hitta rätt. När leden väl gensköts senare vill jag säga att markeringarna kom tillbaka och fanns även en bit tillbaka åt det håll som kartan här i appen visar. Jag rekommenderar därför den våghalsige att testa gå efter kartan här i appen istället för de missvisande skyltarna mot 276an.

  3 Monate
 • Coco Thorin

  Eftersom leden är ändrad och man måste gå längs väg 276 en längre sträcka så valde vi att gå från penningby, snedda över väg 276 och in på en liten grusväg med uppställd bom. den går förbi bergsskolan och slutar i en vändplan. från vändplanen sneddade vi över skogen till Linjevägen och följde sedan grusvägarna på höger sida om väg 276. Vi rundade flygplatsen (som inte är inhägnad) och anslöt till roslagsleden i Bolkadalen. Det är dags att dra om denna etapp av Roslagsleden och detta skulle kunna vara ett alternativ.

  3 Monate
 • Sara Sassa Linder

  Lång trafikerad 80 väg se upp!

  7 Monate
 • Torre

  På ett ställe kommer man ut på ett mindre hygge där stigen är svår att se ledmarkeringarna försvunna. Sikta strax nedanför den stora byggnaden framme till vänster så kommer du tillbaka på leden.

  mehr als 2 Jahre