Dalby Söderskog, Nationalpark

Zu tun:
 • Nationalpark
Parkplatz:

Det finns en större parkering i den södra delen av nationalparken – du når den enklast om du följer skyltar mot Dalby Söderskog från Norrevångsvägen.

So finden Sie uns:

Nationalparken ligger i nordvästra utkanten av Dalby. Avfart från väg 16 mellan Lund och Dalby, cykelväg från Lund. Busshållplats Dalby Söderskog. Dalby Söderskog gränsar till naturreservatet Dalby Norreskog och det finns en markerad vandringsled från Skryllegården.

 • Lunds tio främsta naturupplevelser

  14. Jul

  Välkommen ut till bokskogar, raviner och våtmarker, till Skånes bästa fågellokaler och en av Sveriges äldsta nationalparker. Här väntar upplevelser, utsikter och djurliv vare sig du kommer när bokskogarnas grönska är som en grön viskning mellan träden, när sommaren bjuder på blommor av alla slag eller en klar höst- eller vinterdag. Här får du tips på tio underbara naturupplevelser i Lunds kommun. DALBY SÖDERSKOG Med myllrande mångfald och slingrande stigar genom grönskan ä...

Möchte dort hin
War dort
Kommentieren
 • Rebecca Johansson

  Sveriges minska nationalpark men värt att besöka, mysigt och vacker natur.

  8 Monate
 • Heidi

  en väldigt vacker park men det tar inte så lång tid att ta sig runt. väl värt ett besök! härligt för barn med många möjligheter till klättring i naturen.

  mehr als ein Jahr
 • Andréas S. Eriksson

  En fantastisk liten plats som är mycket väl värt ett besök. Lätt att hitta till och lätt att gå runt. På en del sträckor går det att ta sig runt med rullator eller barnvagn. Mitt hittills enda besök kombinerades med ett besök på Söderåsen.

  fast 2 Jahre