Ny vacker och tillgänglig vandringsled invigd vid Djulö

Under tisdagskvällen den 23 maj invigde vi en ny tillgänglighetsanpassad vandringsled vid Djulö. Den nya leden är nästan 1 kilometer lång och följer Djulösjöns västra strandkant. Leden är en del i arbetet med att förbättra och öka tillgängligheten för besökare till Djulöområdet.

Djulöområdet bjuder idag på flera vackra vandringsmöjligheter. Här kan du få olika upplevelser beroende på var du väljer att promenera.

Djulö är en pärla som många besöker. Att ha möjlighet att vandra längs vattnet uppskattas och har efterfrågats. Den nya leden knyts ihop på ett bra sätt med övriga leder, dessutom är den tillgänglig så att alla kan få uppleva miljön på ett naturligt sätt, säger Anneli Hedberg, service- och tekniknämndens ordförande.

Den nya vandringsleden är numera en del av en större vandringsled som tar dig runt Djulöområdet. Du hittar leden här på Katrineholms naturkarta. Framöver kommer vi även att ställa iordning ett vindskydd och en grillplats vid den nya leden.

Kategorien

  • Promenad Promenad
  • Wandern Wandern
  • Rollstuhlgerecht Rollstuhlgerecht
  • Kinderwagen zugänglich Kinderwagen zugänglich
  • Nähe eines Parkplatzes Nähe eines Parkplatzes

Kontakt

Adresse

Kontakta kommunikationsavdelningen om du har frågor om Katrineholms naturkarta.

Vill du felanmäla något som du har upptäckt i naturen? Gör din anmälan i vår app Felanmälan Katrineholm som du hittar i din appbutik, eller via www.katrineholm.se/felanmalan

E-Mail-Adresse

Kommunikationsavdelningen

kommunikation@katrineholm.se

Katrineholms Naturkarta

Katrineholms Naturkarta

Öffnen Sie dies in der App