Camping

Ställplats / Camping First Camp i Mönsterås/Oknö

Camping

0 von 5 Sternen — (siehe Bewertungen)

Aktionen

Beschreibung

Liten och enkel oas på Smålandskusten

Letar du efter en mindre camping med en enklare standard? Då är du varmt välkommen till First Camp Oknö – Mönsterås ligger i skärgården mellan Mönsterås och Öland, precis vid vattnet omgivet av små vikar, skogsstigar och ängar. Campingen har en enklare standard men bjuder in till naturnära omgivningar i närheten. Campingtomterna där du ställt husbilen eller husvagnen är dessutom vackert belägna med utsikt över havet. Ca 50 meter från destinationen finns en enklare badplats där du kan bada och svalka dig under sommarens varma dagar.

Liten och enkel camping bland kobbar och skär En bra destination för dig som föredrar avkoppling, lugn och ro. Men här finns även några aktiviteter för dig som vill hitta på något roligt under semestern. På campingen kan du hyra kanot, fiska och hyra cykel eller trampbil. Obs. Vänligen notera att fiskeförbud gäller i Mönsterås kommun under perioden 1/3-31/5. I butiken finns nybakat bröd och i vår nyaFirst Camp Bistrokan du njuta av fräscha sommarluncher och goda middagar från terrassen.

Oknö är även känt för sina vackra vandringsleder så för den som vill finns över 8 kilometer vandringsled att upptäcka längs vattnet. Hos oss kan du hyra cykel för att cykla in till Mönsterås centrum och Vattenpalatset, och med bil har du även nära till Kalmar för en dagsutflykt, spännande Klosterruiner i Kronobäck och vackra Pataholm.

Välkommen!

Adresse

    Oknövägen 12

    38392 Mönsterås

Kontakte

Aktivitäten und Einrichtungen

  • Ställplats för husbil Ställplats för husbil

Verordnungen

Praktisk information

Här hittar du mer praktisk information som kan vara bra att veta om vår destination. Vad gäller för WIFI, var finns tömningsstationen eller närmsta hjärtstartaren? Här finner du även våra generella trivselregler som gäller alla campinggäster så att vistelsen blir så bra som möjligt!

AvfallPå First Camp jobbar vi aktivt för en bättre miljö och hoppas att du som gäst också gör detta. På våra avfallsstationer sorterar vi bland annat plast, aluminium, glas, papp och tidningar. Instruktioner finns vid varje station.

BommarÖppna bommen med de passerkort ni fick vid incheckning.

Green KeyDestinationen är miljömärkt med Green Key.Läs mer om arbetet här.

KioskServicekiosken har öppet under vår- och sommarsäsongen. Denfylls upp successivt under våren för att kunna erbjuda sitt fulla sortiment under sommarsäsongen.

TömningsstationLatrintömning finns i servicehus 2. Här finns också möjlighet för att tömma fasta tankar.

WIFIWIFI finns på begränsade delar av området vid receptionen och bistron.

Kontakt

E-Mail-Adresse

Thomas Björklund

Thomas.Bjorklund@monsteras.se

Fragen & Antworten

Stellen Sie eine Frage an andere Naturkartan-Nutzer.

Bewertungen

Naturkartan

Naturkartan

Öffnen Sie dies in der App