Huddingeleden 80 km

Schwierigkeitsgrad: Blau - mittel
Zu tun:
 • Wandern
Länge: 82.7 km

Kontaktieren Sie uns

Huddinge kommun Servicecenter

Har du frågor om vår natur och våra naturvårdsområden maila till kommunens servicecenter

 • Huddingeleden i fält –vandring med naturguide

  5. Aug

  Välkommen på vandring med naturguide Richard Vestin söndagen den 11 augusti kl. 09.30. Vi upptäcker Vårbyparken och Korpberget tillsammans. Samling vid ångbåtsbryggan i Vårby. Vi vandrar Huddingeledens sträcka genom en fint restaurerad Vårbypark och njuter av vildmark och utsikt i Korpbergets biotopskyddsområde. Dagen startar vid ångbåtsbryggan och därifrån tar vi oss till Vårby gravfält. Vandringen tar oss genom Vårbys härliga närområde med tillgänglighet och fina naturu...

 • Grattis alla vinnare i fototävlingen Huddingeleden!

  20. Nov

  Nu är fototävlingen avgjord och tolv vinnare är utsedda. Stor grattis till er! Varmt tack till alla er som skickat in bidrag till tävlingen. Gulliga getter, spegelblanka sjöar och färgstarka solnedgångar förekom på många av fotona. Juryn hade ett angenämt jobb när de utsåg de tolv vinnarbilderna bland över 150 bidrag som skickats in.

Möchte dort hin
War dort
Kommentieren
 • Anna Eriksson

  Nu har jag gått ca hälften uppdelat på 6 etapper. Började i Stuvsta. Mycket omväxlande och trevlig vandring. Ganska lätt att följa markeringarna, Naturkartan i iphone var till hjälp vid vissa partier.

  mehr als ein Jahr
 • Tomas Hruska

  Nu har Tarzan (hund) & jag gått hela Huddingeleden. Vi har även skickat in några bidrag till fototävlingen.

  mehr als 2 Jahre