Sport & Fritid

Aktivt Uteliv Björnögården Västerås

Sport & Fritid

0 av 5 stjärnor — (se recensioner)

Åtgärder

Beskrivning

Aktivt Uteliv Björnögården är ett friluftscenter med sport- och friluftsbutik, café, konferensanläggning, stuguthyrning och höghöjdsbana i friluftsområdet Björnö i Västerås. Mitt i naturen, nära staden. Björnö ligger tio minuter från centrum med bil eller 15 minuter med buss. Ändhållplatsen på busslinje två heter ”Björnögården”.

Våra ledord är kunskap, service och kvalité, vilket rent konkret innebär att vi endast jobbar med aktiviteter som vi själva utövar och kan riktigt bra. I butiken arbetar vi med både försäljning och uthyrning vilket betyder att du bland annat kan hyra skidor, hyra långfärdsskridskor, hyra mountainbike eller hyra kajak hos oss. Vi har även en skidverkstad där vi till exempel kan slipa skidor, valla skidor och slipa skridskor. Vi är också Västerås största arrangör av kurser och i vårt kursutbud kan du bland annat hitta kajakkurs, teknikkurs för längdskidor och mountainbikekurs.

Vi har öppet alla dagar i veckan året runt, men under sommarhalvåret gör vi om större delen av butiken till en välsorterad kajakbutik där vi säljer både kajaker och tillbehör. Här kan du få experthjälp och dessutom testa kajakerna direkt utanför dörren vid egen brygga.

Aktivt Uteliv Björnögården är en sammanslagning av Aktivt Uteliv och Björnögården Restaurang Konferens Spa AB, vilket skedde under våren 2019. Aktivt Uteliv är en lokal sport- och friluftsbutik som funnits i Västerås sedan 2011 och Björnögården, med anor från 1942, har drivits i sin nuvarande form sedan 2009.

Välkommen in! /Per Fredin, Per Berglund och Thomas Eriksson med personal

Res hit med kollektivtrafik

Adress

  Björnövägen

  723 48 Västerås

  Sweden

Länkar

Kontaktuppgifter

I samarbete med Google

Aktiviteter och faciliteter

 • Aktivitetspark Aktivitetspark
 • Paddling Paddling
 • Idrottsplats Idrottsplats
 • Vandring Vandring
 • Sport & Fritid Sport & Fritid
 • Skridskor Skridskor
 • Längdskidor Längdskidor
 • Trailrunning Trailrunning

Frågor och svar

Ställ en fråga till andra Naturkartan-användare.

Recensioner

Naturkartan

Naturkartan

Öppna detta i appen