Angsjökojan Björnlandets nationalpark

Kojan ligger vid Angsjöns nordvästra strand och har sex sovplatser plus extra madrasser.

Vatten i sjöar och bäckar är humusfärgat men fullt drickbart. Du kan också ta med dricksvatten från kallkällan i entré Angsjö eller smälta snö på vintern.

Kojan är olåst och övernattning i kojan är gratis. Det är enkelt boende med sovplatser, kamin, bord och stolar. Ta med all utrustning. Det går inte att boka kojan eller sovplatserna.

Är det fullt förväntas gästerna bjuda in nya besökare och lämna plats åtminstone på golvet. Erbjud nya gäster sovplats om du redan sovit en natt.

Du som besökare städar efter dig och bär in ved från vedförrådet till nästa gäst. Ved finns som meterved. Glöm inte att splinta stickor som är lätta att göra upp en eld med.

I kojan är det tillåtet att ha hund.

Tillgänglighet:
 • Nära toalett
Faciliteter:
 • Boende
 • Corona och Länsstyrelsens stugor

  12 jan

  På grund av smittspridningen uppmanar vi till stort eget ansvar om du nyttjar Länsstyrelsens öppna stugor och kojor. Vi rekommenderar kortare turer eller att du har en plan för om turen behöver avbrytas, tänk i etapper. Kom även ihåg att lämna färdmeddelande innan du ger dig ut. Tänk på det här om du nyttjar våra anläggningar: De går inte att boka Det finns begränsade möjligheter att hålla god hygien Anläggningarna städas endast av gästerna själva Bidra genom att städa me...

Vill dit
Var där
Kommentera
 • Sara

  Så fiiint o lättillgängligt 😍

  ungefär ett år