Boka en guidad upplevelse

Av Västervik Outdoor 2021-05-03

Vill du ta din naturupplevelse en nivå till eller helt enkelt bara behöver rätt utrustning för att komma ut ska du inte tveka att kontakta en guide eller uthyrare i Västervik. En garanterat oförglömglig upplevelse på semestern, eller varför inte som present till någon du tycker om?

KAJAKGUIDE - My Outdoorpassion

My Outdoorpassion tar ut besökarna på guidade turer med kajak i Tjust skärgård. Besökarna kan välja mellan flera olika färdiga paket från kvällstur vid fullmåne till soluppgångspaddling. Men också längre äventyr med övernattning på någon av de 5 000 öarna.

KAJAKGUIDE - Ostkustenskajak

Ostkustenskajak håller till vid Västervik Resort och hyr ut kajaker och supar och ordnar guidade turer i både Tjust och Gryts skärgård.

FISKEGUIDE - Fishingday

Med Fishinday kan du boka både halvdag- och heldagsturer med guide. Få tips hur du fångar dem stora fiskarna samtidigt som du njuter av ett av ostkustens bästa fiskevatten.

KLÄTTRINGSGUIDE - Västervik Climbing

Västervik Climbing erbjuder både kurser och guidade turer inom repklättring och bouldering. På plats finns några av Sveriges mest erfarna klättrare för att visa upp Västerviks imponerande klättringsutbud.