Kajakuthyrning

Paddelkompaniet - Havskajak, uthyrning av kajak i Järnavik

Kajakuthyrning

0 av 5 stjärnor — (se recensioner)

Åtgärder

Beskrivning

Den lummiga skärgården i Blekinge är Sveriges sydligaste. Den har ett stort antal öar och vikar och lämpar sig utmärkt för kajakpaddling. Från Karlshamn i väster till Torhamn i öster är det cirka 60 km fågelvägen och Järnavik ligger strategiskt beläget mitt i skärgården.

Ett stort antal övernattningsplatser finns, såväl på fastlandet som på vissa öar. För den som vill starta eller avsluta på annan plats erbjuder vi transport av kajaker och utrustning. För dig som vill lära dig grunderna i kajak paddling arrangerar vi nybörjarkurser. Vi har också glädjen att kunna erbjuda upplevelserika och njutningsbara paket som innehåller kajakpaddling i kombination med boende och mat i härlig skärgårdsmiljö.

Kajakuthyrningen ligger pittoreskt vid Pensionat Järnavik och strax intill ligger Järnaviks Camping. På ön Tjärö strax utanför Järnaviks hamn finner ni vandrarhem, kafé och restaurang.

Välkommen till familjeföretaget med den personliga servicen! Vi som ansvarar för kajakuthyrningen har utvecklat kanotleden på Ronnebyån och kajakuthyrningen i Järnavik under 25 års tid.


**Uthyrning av kajaker för paddling och friluftsutrustning, nybörjarkurser - Kajak, boende och mat i olika paket - Svenska och Engelska **

Res hit med kollektivtrafik

Adress

    JÄRNAVIKSVÄGEN 80

    372 63 Bräkne-Hoby

    Sweden

Länkar

Kontaktuppgifter

I samarbete med Google

Aktiviteter och faciliteter

  • Paddling Paddling
  • Kajakuthyrning Kajakuthyrning
  • Uthyrning Uthyrning

Kontakt

Adress

Blekinge Arkipelag Kurpromenaden 4 372 36 Ronneby

E-postadress

Team ARK56

team@ark56.se

Frågor och svar

Ställ en fråga till andra Naturkartan-användare.

Recensioner

ARK56

ARK56

Öppna detta i appen