Camping

Hälleviks camping

Camping

0 av 5 stjärnor — (se recensioner)

Åtgärder

Beskrivning

Här kan du bo i husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet – oavsett form så erbjuds du en skön och avkopplande vistelse i närheten av sol, bad och nöjen men också en fantastiskt vacker och unik natur. På gångavstånd finns aktiviteter för alla åldrar så som tempererade saltvatten-bassänger, havsbad och långgrunda stränder, bangolf-, padel- och tennisbanor, allsvenska fotbollsmatcher på Mjällby AIF:s hemmaarena Strandvallen, naturreservat med vandrings- och cykelleder samt flertalet restauranger med kvällsunderhållning. I närheten anordnas dessutom fotbollscuper och simläger för barn och unga, Sweden Rock Festival samt Hällevik Tradjazzfestival vilka är populära aktiviteter bland många av våra besökare.

Många av våra gäster hävdar att det bästa med vår camping är den otroliga och unika miljön runtom men lika många säger att det är något speciellt med själva campingen. Det är läget vid havet, tallskogens doft, att det är ordning och reda, lukten av rökt fisk. Långgrunda sandstränder, barnvänligt bad och servicen. Listan kan göras lång. Att våra gäster trivs hos oss ser vi på alla som återkommer år efter år. Det är ett gott betyg och det som sporrar oss att ständigt utveckla vår anläggning.

Service

Utöver våra 354 campingplatser erbjuder vi 9 fullservicelägenheter, 12 traditionella campingstugor, 5 fullservicestugor samt en stor yta för fria tältplatser. Våra 4 servicebyggnader är väl tilltagna. Här finns bland annat dusch, toalett, skötrum, inomhus- samt utomhuskök, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns tv-rum och bokningsbar konferens-, kontors- och samlingslokal samt en bastu.

Besök gärna vår hemsida eller kontakta oss för mer information. www.hallevikscamping.se

Välkommen att fira din semester med oss du också!

Adress

    Campingvägen 41

    294 95 Sölvesborg

    Sweden

Länkar

Kontaktuppgifter

I samarbete med Google

Aktiviteter och faciliteter

  • Camping Camping
  • Boende Boende
  • Butik Butik
  • Turistbyrå/Infopoint Turistbyrå/Infopoint

Kontakt

Adress

Blekinge Arkipelag Kurpromenaden 4 372 36 Ronneby

E-postadress

Team ARK56

team@ark56.se

Frågor och svar

Ställ en fråga till andra Naturkartan-användare.

Recensioner

ARK56

ARK56

Öppna detta i appen