Äntligen ÄlskaVår igen..

Bilder

  • ÄlskaVår 2023
    ÄlskaVår 2023

Det är det bästa vårtecknet, när nyheten kommer att det åter är dags för ÄlskaVår. Det innebär att Friluftslivet drar igång och våra guider och företag startar säsongen på riktigt!

ARK56 ÄlskaVår är tre dagar fulla av aktiviteter och smakupplevelser i naturen längs ARK56 i Biosfärområdet Blekinge Arkipelag. Cykla, paddla, eller vandra – gå på skattjakt, pröva på yoga, skogsbada, åk ribbåt, upptäck spännande historia, skåda efter fladdermöss och laga mat över öppen eld. En hel massa spännande saker – några lite lugnare, andra mer fartfyllda. Kom själv, med kompisar eller familjen och upptäck en massa nya platser eller lär dig saker du kanske inte visste innan.

Narturkartan och appen gör det smidigt att se vilken typ av aktivitet som sker var, runt om i Blekinge.

Flera caféer och restauranger längs ARK56 har öppet under ÄlskaVår. Visa ditt märke som du får när du deltagit i en aktivitet på något av de matställena och få något gott. Samla minst tre märken och få chansen att vinna fina priser.

I kartan här vid nyheten hittar ni alla aktiviteter och nedan ser ni en lista över allt som sker under ÄlskaVår helgen samt vilka företag som har öppet.

Läs mer om eventet under www.ark56.se/alskavar

Eller på Facebook https://fb.me/e/2puATotVK

Och du, oavsett vilka av alla våra aktiviteter du är med på, kan vi lova dig att det kommer innebära härliga upplevelser när löven spricker runtom i Blekinges vackra natur.

Länkar

Kontakt

Adress

Blekinge Arkipelag Kurpromenaden 4 372 36 Ronneby

E-postadress

Team ARK56

team@ark56.se

ARK56

ARK56

Öppna detta i appen