Outdoorfestivalen växer 2022

Zdjęcia

Västervik Outdoor Festival är tillbaka 2022. Boka in den 4-5 juni för en helg i Västervik fylld av äventyr och aktiviteter för alla oss som älskar natur och friluftsliv. En nyhet för i år är att stora delar av festivalen flyttar till Västervik Resort, där ett nytt eventområde byggs upp runt stranden vid Saunan.

Outdoor Festivalen blir inte bara två dagar i år, utan också på flera platser. Som vanligt är det en blandning av tävlingar, uppvisningar, prova-på-aktiviteter och annat kul på programmet.

En av tävlingarna som arrangeras för första gången under Västervik Outdoor Festival är löploppet Västerviksmilen. Välj mellan 5 eller 10 km löpning med målgång mitt på Fiskaretorget.

På det nya området vid Västervik Resort kommer en särskild satsning på kajakpaddling ta plats. Här blir det utställare från hela kajaksverige, uppvisningar, föreläsningar och även tävling i Grönlandsroll.

– Det är så klart väldigt kul att äntligen kunna genomföra festivalen efter två års uppehåll. Det är också spännande att se hur området vid Västervik Resort kommer växa fram med stora möjligheter att skapa en ännu härligare outdoorkänsla än vi har i stadskärnan, säger Johan Öhrling Elltorp, evenemangssamordnare på Västervik Framåt.

Kontakt

Adres

Adress: Stora torget 4, 59333 Västervik

Adres e-mail

Västerviks turistbyrå

+46 490 875 20

turist@vastervik.com

Västervik Outdoor

Västervik Outdoor

Otwórz to w aplikacji