Eldningsförbud utfärdat i flera län i landet! På grund av den höga brandrisken i skog och mark har Länsstyrelsen i flera län beslutat om eldningsförbud utomhus. Mer information på lansstyrelsen.se! Lees verder

Kristdala sommarmarknad

Volgende pagina

Fotos

Kristdala sommarmarknad är en traditionell knallemarknad som årligen lockar tiotusentals besökare. Välkommen att uppleva Kristdalas Nationaldag! Första marknaden beviljades av Kungliga Majestätet och hölls år 1813. Bygdens anrika marknad är en tradition som sträcker sig över 200 år men som ständigt utvecklas för att årligen locka tiotusentals besökare. Välkommen!

Marknaden erbjuder ett stort urval av försäljare med hantverk, godis, musik, väskor, leksaker, ballonger, blommor, smycken, bröd, kläder, munkar och sockervadd. Allt som hör till en traditionell marknad. Givetvis så finns det flera matvagnar på plats.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAT

Marknadsplatsen är asfalterad vilket gör det enkelt för alla att ta sig fram på marknaden. Vid marknadskontoret finns ett antal handikapparkeringar.

MAT & CAFÉ

På marknaden finns flera matvagnar med flera olika rätter. Hamburgare, grillad korv och langos är den perfekta marknadsmaten, och så kaffe med dopp förstås!

PARKERING

Vi har flera stora parkeringsplatser i anslutning till marknaden och p-avgiften är 40 kr/bil. Följ skyltning och följ parkeringsvakternas anvisningar för bästa platsen.

Contact

Adres

0491-770 72 (maj-september)

E-mailadres

Oskarshamns turistinformation

info@oskarshamn.com

Naturkartan

Naturkartan

Open dit in de app