Cykelparkering

Cykel - och vandringshelgen i Karlshamn - ARK56 ÄlskaVår

Cykelparkering

0 av 5 stjärnor — (se recensioner)

Åtgärder

Beskrivning

Ta med er egna cykel/cyklar och var med att cykla in våren och njut av naturen mellan Karlshamn och Matvik, via Vettekulla! Och lär dig mer om ARK56 och biosfärområde Blekinge Arkipelag vid starten av rundan vid utvandrarmonument.

Ta det i din egna takt och upplev både skärgård och lantmiljö, rundan är på 18,8 km. Väl nere i Matvik så väntar grillad korv och dricka för den som är sugen att köpa lite extra energi på vägen. Cykelrundan hittar du i ARK56 app samt en tryckt karta delas ut vid starten vid Utvandramonumentet.

Om cykling inte är Din grej och du ändå vill välkomna våren så anordnar vi även vandring längst Strandpromenaden i Karlshamn (3 km alt. 6 km se vandringsrundor Karlshamn ÄlskaVår). Passa på att umgås och samla familj och vänner för en härlig dag ute. Stanna till på flera bra platser på Strandpromenaden och bara softa, ta det lugnt. Väl nere i Väggahamnen så finns det tillgång till en god glass kanske, eller varför inte en lunch på Wägga restaurang med utsikt över hamnen. Det går även bra att äta lunch på Pys In - valet är helt erat.

När?

29/4 - 30/4, kl 10-16

Personal finns på plats vid utvandramonument för mer information och hämtning av karta mellan kl 10-12

Var?

Start: BTH Karlshamns parkering för cykelsugna gäster som vill välkomna våren med oss. För er som vill vandra vår runda så har vi valt att starta vid utvandrarmonumentet där ni även möter Ark56 som informerar om biosfärsområdet.

Karta och information hämtas vid Utvandramonumentet.

Mat?

Vid cykelrundan i Matvik så väntar grillad korv och dricka för den som är sugen att köpa lite extra energi på vägen.

REstauranger finns även vid navet Vägga, kolla öppettider.

Aktiviteten arrangeras av Trippaxa

Aktiviteter och faciliteter

  • Cykelparkering Cykelparkering

Kontakt

Adress

Blekinge Arkipelag Kurpromenaden 4 372 36 Ronneby

E-postadress

Team ARK56

[email protected]

Frågor och svar

Ställ en fråga till andra Naturkartan-användare.

Recensioner